Október 27-én a Pillangó és Süni csoportosok ellátogattak az ásotthalmi dinóparkba, ahol élethű dinókat nézhettek meg. Ezután a dinóparkhoz tartozó, hangulatos játszóházban játszhattak a gyerekek. A végén nem maradhatott el a szabadtéri ugrálóvár sem, amelyen mindkét csoport többször is játszhatott. A dinópark megtekintését szívesen ajánljuk az óvodáskorú gyermekeknek!

A koronavírus járvány ideje alatt sajnos nem volt lehetőség családi programokat szervezni az óvodában, de idén újra megrendezésre került a tökfesztivál. Ezen a programon a gyerekek szüleikkel együtt vettek részt.
A Süni, Madárka és Mókus csoportban a gyerekek és szüleik együtt faragtak szebbnél szebb tököket. A többi csoportban napközben készültek el a világító töklámpásokat. Az elkészült remekműveket minden csoport elhelyezte a nagy udvar teraszán, majd közös táncházon vett részt az egész óvoda. A gyermektáncokat Nokta Gábor néptáncoktató vezényelte le. A vidám hangulat megalapozását követően minden csoport megkapta a saját készítésű lampionját, majd lámpás felvonulást tettünk az óvoda környékén.
Programunk zárásaként közös mesenézést szerveztünk a nagy udvaron. A gyerekek popcornt kaptak, hogy még hangulatosabban teljen az ovimozi. A 2 magyar népmesét nagy kivetítőn néztük meg. Felszabadult és vidám hangulatban telt ez az esemény.
Köszönjük a jelenlévőknek a részvételt és az együttműködést!